Superbrands – Business Superbrands 12:9

A Superbrands szakmai bizottsága idén sem volt könnyű helyzetben, a 2016-év legjobbjainak kiválasztása során. A szakmai bizottság értékelése elkészült, a nyertes márkák értesítése elkezdődött…

A Superbrands program immár tizenkettedik, a Business Superbrands program pedig kilencedik alkalommal indul útjára. Az elmúlt évek tapasztalatai és a szakemberek javaslatai alapján idei évtől némileg megváltozott a kiválasztás folyamata. A márkák egy előszűrésen estek át, ahol megvizsgáltuk a márkák online jelenlétét, márkaépítési gyakorlatát, figyelembe vettük a márkákkal kapcsolatban megjelent negatív, pozitív híreket. Ezt egészítette ki a fogyasztói márkák esetén a GFK Hungária Piackutató Intézet által elvégzett ismertség, kedveltség kutatás, üzleti márkák esetén pedig a Bisnode segítségével végzett pénzügyi értékelés. A kutatás eredményeinek összegzését követően kerültek ki a legkiválóbb márkák, akiket végül a Szakértő Bizottság értékelt, és döntötte el, hogy mely márkák lettek idén Superbrands és Business Superbrands díjazottak.

A Superbrands Magyarország munkatársai június közepéig levélben értesítik azon márkák képviselőit, amelyek 2016-ban elnyerték a címet.

Amennyiben a kiválasztási folyamat további lépéseivel kapcsolatban kérdései merülnének fel, kérjük, keresse Becker Annát +36-1-887-4848-as telefonszámon vagy a superbrands@superbrands.hu e-mail címen.

További információk: www.superbrands.hu

X