Fuss a Mosolyért – ULTRABALATON

Mosoly Váltó

A Mosoly Alapítvány ingyenes- mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal, valamint élményprogramokkal segíti a beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyulását. Hiánypótló szolgáltatásaival hatékonyan egészíti ki és teszi teljessé a kórházi gyógyítás folyamatát, az intézmény dolgozóival együttműködve, a szakmai és szervezési munkát, valamint az anyagi terhek előteremtését magára vállalva.

A Mosoly Alapítvány legnagyobb adománygyűjtő programja az Ultrabalaton futóverseny keretein belül szervezett Mosoly Váltó. Az alapítvány ebben a speciális váltóban, rövidebb szakaszokban, versenyen kívül fut a Balaton körül. A Mosoly Váltóban 9. éve olyan látássérült, súlyos betegségből gyógyult, vagy pszichoszomatikus zavarral élő gyerekekkel futnak együtt, akiknek kihívást jelent az 5-7 kilométeres táv teljesítése.

A Mosoly Váltóban a szakaszok támogatójaként ezekkel a gyerekekkel lehet együtt futni, és őket támogatva, biztatva, közösen teljesíteni a kitűzött távot.

Tájékoztató PDF: