Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016 Sikeres vezetők éves konferenciája a trendekről (a Piac & Profit szervezésében)

Ha az Ön cégére jellemző a sikeresség, az eredményesség, a fejlődőképesség, a döntési képesség, felelős munkáltató, akkor sok szeretettel várjuk a június 9-i „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016” című konferenciára, ahol a résztvevők átfogó képet kapnak a cégvezetési trendekről, a piaci, befektetési lehetőségekről, s rengeteg jó gyakorlatot, példát megismerve tanulhatnak egymástól.
Vegyen részt zártkörű NETWORKING KOKTÉLPARTI kísérő rendezvényünkön is, ahol egy koktél mellett vállalatvezetőkkel, szervezett keretek között építhet kapcsolatokat.

Részletes program és jelentkezés: http://www.piacesprofit.hu/cegvezetoi-konferencia-landing-page/

Várjuk Magyarország vállalatvezetőit, döntéshozóit, akik stabil, fejlődésorientált, változóképes, erős, piacképes cégeket vezetnek, felelős munkáltatók, s rendszeresen követni akarják a cégvezetésben, szervezetfejlesztésben, piaci lehetőségekben, marketingben, forráshoz jutásban stb. bekövetkezett változásokat. Június 9-én „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016” című konferencia Budapesten.

Önt is várjuk a „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016” konferencián, az éves cégvezetői csúcstalálkozón, ahol a fejlődésorientált, főként középvállalatot, illetve tőkeerős kisvállalatot irányító vállalatvezetők, döntéshozók átfogó képet kapnak a cégvezetési trendekről, a piaci, befektetési lehetőségekről, s rengeteg jó gyakorlatot, példát megismerve tanulhatnak egymástól.

Az országos találkozó egyben rendkívül jó lehetőség az üzleti kapcsolatrendszer bővítésére, értékes üzleti barátságok kötésére.

"Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2016". Sikeres vezetők éves konferenciája az aktuális trendekről Piac és Profit konferencia június 9-én.